En bra lördag

I lördags var en riktigt bra och händelserik dag, så ett härligt lördagssätt! Jag och min närmaste grupp vänner började dagen med ett tungt och svettigt pass i gymmet. Där har vi spenderat mycket tid den här terminen och det är ju så kul att ha träningskompisar! Vänner som tränar ihop förblir ihop! Eller nåt sånt!

Pga fantastiskt väder drog vi till en av de närliggande stränderna Long Bay och njööööt av sol och bad i några timmar. Mycket efterlängtat, mycket härligt. Det är sånt där perfekt jeans-och-linne-väder just nu och det är fantastiskt.

Efter att ha duschat av oss sand och solkräm hemma åkte vi in till Auckland City och befann oss snabbt på Diwali-festival, alltså en stor hinduisk ljusfest! Halva Queens Street, huvudgatan i Auckland, var anstängd! Där fanns en stor scen, musik, gatukonst och uppträdanden. Food trucks var överallt och människor likaså. Solen lyste på oss när vi åt kikärtsgryta och bröd och bevittnade kröningen av fantastiskt klädda ”Mr & Ms Diwali”.

Vi vandrade sedan vidare till The Basement – en liten teater med bar och produktioner som bara visas i någon vecka innan en ny uppsättning tas in. Jag hade fått tips om det här stället av min Creative Communication-lärare så vi bestämde oss för att gå hit! Vi, tillsammans med femtio andra personer såg ”A Lost Cause” som handlade om kvinnor och psykisk ohälsa. Tänkvärd. Vi diskuterade den och annat över några öl och mexikansk mat efteråt och bara hade en himla bra kväll! Därav få foton, men här är ett par iaf!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *