Tillbaka till verkligheten

Tjabba Tjena Hallå (vi säger så)!

Igår kom jag hem från Stockholm och kan (äntligen) komma tillbaka till lite struktur och rutiner. Mamma och pappa har varit här i lägenheten och hjälpt mig mer renovering av köket men de har nu lämnat och är på väg norrut. Det är skönt att få komma tillbaka till verkligheten igen efter ett fullspäckat juluppehåll. Mindre härligt är att tentan endast är tio dagar bort. Det jag skulle ha pluggat i Stockholm är inte gjort och jag ligger därmed efter. Stressen är ett faktum.

Kommer jag hänga läpp för detta? Icke sa Nicke! Nu känner jag motivation och under kvällen ska jag lägga upp en plugg-plan (pp) för att lugna min själ lite. Jag ska också dra det steget längre och lägga upp ett schema för mina dagar då jag är hemma. Som om jag gick i gymnasiet och lärarna bestämde vad som skulle göras. Det är farligt med så kallade ”egenstudier”.

Nu ska jag ta igen för mitt lata, men behövliga, beteende och klara den här tentan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *