Fotofri jul

God fortsättning på er!

Hoppas ni har haft en härlig jul vad det nu innebär för just dig! Jag har firat två stycken julaftnar, en den 23:e med släkten på pappas sida och en den 24:e med släkten på mammas sida. Samma upplägg varje år! Jag älskar traditioner och det känns bra att vi har gjort likadant iallafall under min snart 20 år i livet.

Jag skulle kunnat dela massa bilder på julmat, gran, julklappar, glada släktingar osv, om jag hade tagit några foton såklart. Istället för att visa upp mitt firande så levde jag i det. Jag tror att det är något som vi har tappat i den ”uppkopplade generationen”, att bara leva i nuet. Tänk er, gå på en konsert UTAN att dela det på diverse sociala medier. Åh andra sidan så är det underbart att gå tillbaka och titta på bilder och videos från utlandssemestern. Så det är inte riktigt svart och vitt. Men det är tydligt att vi behöver leva lite mer, på riktigt.

Nu ska jag ta och spela lite guitarhero med min mamma!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *