En väldigt glad Lucia!

Hörrni, Glad Lucia! Ni vet vad detta betyder… bara 11 dagar kvar till julafton!

Jag har inte gått något Luciatåg idag men igår och i onsdags gick jag med kören. Det blev väldigt vackert om jag får säga det själv. Varje år känns det så konstigt att behöva vänta 365 dagar till nästa tåg, men det är ju en del av charmen.

Som ni ser på titeln är det en väldigt glad Lucia och det är det verkligen. Hela dagen har jag varit på bra humör och det ser inte ut att försvinna. Föreläsningen var också otroligt lätt att lyssna på idag och vi slutade halv två, lyx! Sen är det ju också fredag vilket alltid höjer humöret (vi kan ignorera att det är fredag den trettonde). En annan sjuk sak att dagens föreläsning var den sista innan tentan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta… Äsch, jag har för mycket julkänsla för att stressa upp mig!

Hur som helst hoppas jag att ni har en helt underbar fortsatt Lucia och käkar lite (läs:mycket) lussebullar!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *