Jullov

Så har ännu en termin avslutats.

Kursen sträcker sig en bit in i januari med avslutande tentamen och inlämning av en juluppgift, så ännu är det inte helt över för oss. Från och med lunchtid idag fram till den 6/1 har vi inga schemalagda dagar i skolbänken.

Idag har vi redovisat våra slutpresentationer ihop med landskapsingenjörerna. Under veckorna som gått har vi skrivit på grupparbeten som slutligen skulle innefatta en komplett affärsplan för ett nytt fiktivt företag.

Min grupp har arbetat fram en spel-app för barn som rotar sig i växtkännedom.

Kursen har bitvis varit rätt intensiv och det skall nu bli skönt att kunna landa i all information och repetera allt om igen inför tentan.

Önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *