Företagsekonomi

Lördagen den 23 november 2019 är dagens datum. Julledighet närmar sig med stormsteg men innan dess ska vi beta av ett par ämnesområden till. Hittills har vi haft temaveckor under kursen med ledarskap först ut, grundläggande företagsekonomi efter det och under veckan som gått gick vi igenom extern redovisning, beskattning och bokslut.

Otippat kul faktiskt, speciellt redovisning och bokslut har fallit mig i smaken. Vi har använt oss av Vismas bokföringssystem för att själva starta egna studentföretag och fördjupa vår förståelse för arbetsprocessen.

Tiden mellan föreläsningar spenderas i vanlig ordning med att promenera runt i parken och att spana in perennsortimentet. Nu under höst- och vintertid är det toppen att kunna se sig om där och följa växternas utveckling till vinterskrud.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *