Sommaruppehåll

Mina vänner, vi har kommit till den sista dagen på mitt första läsår på Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarp.

Under eftermiddagen skall jag bege mig mot skolan för en sista sammanstrålning där vi skall lämna in en portfolio som redovisar vad vi gjort under kursens gång.

Hur skall man sammanfatta det här då? Jag vill absolut nämna hur glad och stolt jag är över att få ta del av SLU och dess utbildningar. Det är i mitt tycke en gedigen och bra utbildning som jag hoppas kommer att leda till mycket gott i framtiden.

Är också tacksam och glad för att fått förtroendet att föreviga min skoltid här på bloggen. Kanske hörs vi igen till hösten, kanske inte. Jag hoppas såklart på det första.

Har ni fler frågor vill jag uppmana er att fortsatt ställa dem till mig så svarar jag även under sommarens gång.

Stort tack och glad sommar önskar jag!

1 kommentar

  1. Hej Matilda!

    Vi är ett par som bor i Limhamn i Malmö och skulle vilja göra om vår trädgård (börja om helt från början). Vi kom och tänka på SLU och ifall det skulle passa för t.ex. ett ex-jobb, ifall det är något som ni är intresserade av att ta er an? Planen är att påbörja det fysiska arbetet inom 1-2 år.

    Hälsningar,
    Terese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *