Kursavslut för trädgårdshistoria

Dagen har innehållit slutpresentation och kursavslut!

Som jag tidigare nämnt har klassen blivit indelade i grupper och tilldelade olika platser och idag redovisade vi dessa inför varandra. Min grupp presenterade en vetenskaplig text om Stora Torg i Malmö och min magkänsla säger att redovisningen gick bra. Jag kände mig rätt cool hela vägen fram till att det var uppställning framför de 60 bekanta ansiktena. Då måste jag erkänna att hjärtat dunkade ett par hårda slag, men jag tror jag lyckades hålla masken.

Förväntningarna på denna kursen var precis i början relativt låga. Vi alla hoppades på en mjuk och lättsam kurs. ”Lite trädgårdhistoria kommer bli mysigt”… Tji fick vi då det varit full rulle mest hela tiden. Flertalet uppgifter, inlämningar och en muntlig examination med tillhörande (gedigen) lista på instuderingsfrågor. För att inte glömma de intensiva föreläsningarna som kom i massor!

I mitt tycke har det varit en kanonkurs! Lärorik, inspirerande och med spännande föreläsare.

Imorgon, fredag, kliver vi på sista kursen på första året som tring-designare! Otroligt vad tiden gått!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *