Trädgårdens markbyggnad och projektering

Sådär ja! Första terminen vid SLU är avklarad.

Vi har nu påbörjat kursen ”Trädgårdens markbyggnad och projektering” där vi kommer att läsa om markfysik, bekanta oss med AutoCAD samt titta djupare in i byggprocessen med tillhörande projektering. Har hört rykten om att detta kommer bli en krävande kurs med högt tempo och intensiva dagar framför datorskärmen. Kul tycker jag! Jobbar som bäst under press och tar mig an denna kurs med skräckblandad förtjusning!

AutoCAD är ett datorprogram som används för att producera tekniska ritningar i 2D och/eller 3D. Används ofta av olika typer av ingenjörer och arkitekter för att rita upp exakta mått i sina konstruktioner och planer.

Under de två dagarna som gått har vi endast börjat nosa på olika funktioner och kortkommandon. Ser fram emot den dagen då jag obehindrat bemästrar programmet  utan handledning av tålmodiga lärare. 

Bild av en AutoCAD-ritning från www.autodesk.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *