Promarkers från tomten

God jul och god fortsättning mina kära vänner!

Hoppas ni alla haft en fröjdefull jul. Tomten kom med ett gäng promarkers till mig vilket vittnar om att jag varit (iallafall någorlunda) snäll i år. 

Promarker är ett märke på tuschpennor som jag tycker om att använda mig utav när jag färglägger. De är ett välkänt verktyg för likväl arkitekter, hobby-entusiaster och konstnärer. 

Det finns oändliga möjligheter och tekniker att illustrera trädgårdar på och det gäller att försöka hitta sin egen stil. Min utvecklas ständigt och just nu fördjupar jag mig främst i att arbeta med tusch, fineliners (smala svarta pennor), vattenlösliga färgpennor samt de digitala verktyg jag berättat om i tidigare inlägg.

Försöker skissa lite varje dag med vanlig blyerts för att utveckla min skissteknik och bli snabbare. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *