Slutet på början

Vår första kurs börjar lida mot sitt slut och vi är mitt uppe i vår sista inlämningsuppgift. Nästa vecka påbörjar vi kursen ”Trädgårdsdesignens metod och material”, vilket vi alla ser fram emot. Äntligen får vi nörda ner oss ordentligt i trädgårdsdesign!

Kursen vi lämnar bakom oss, ”Botanik och växtkännedom”, har givit oss en kanonstart på utbildningen kantad med kunniga lärare, flertalet exkursionstillfällen och massvis med egentid ute i naturen.

Kan knappt begripa att det om ett par dagar har gått två månader sedan skolstart. Jag måste säga att jag trivs som fisken i vattnet. Utbildningen uppnår till mina förväntningar och boendet på campus fungerar bra för mig. Det hade antagligen känts lite väl spartanskt i mitt tycke om det inte vore så att jag åkte hem till västkusten varje helg. Har som sagt 10 kvm att röra mig på och delar övriga ytor med andra studenter, men det är toppen att bo så nära och slippa krångel med att pendla.

Roligare än såhär blir det inte idag mina vänner. Har haft mycket självstudier de senaste två veckorna vilket för mig innebär att sitta som fastklistrad vid ett skrivbord. Ha det gott hej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *