Illustrationsproduktion

Presentationsskedet i designprocessen är i full gång och om jag ska vara ärlig är jag lite stressad över alla illustrationer av min idé som ska vara med på inlämningen nästa fredag. Vi ska lämna in en illustrationsplan som presenterar idén som helhet, ett snitt, en vy, en analysplan, en inventeringsplan, en teckning av en detalj och en perspektivbild. Allt detta ska vara monterat på två stycken A1:or tillsammans med förklarande texter till de olika illustrationerna.

Utöver gestaltningen har vi även börjat med växtvandringar igen! Detta är verkligen den absolut bästa tiden på året att vara utomhus på och det är ett enormt privilegium att få ha undervisning utomhus. Under första växtvandringen i tisdags var temperaturen dock samma som i februari men den vackra blomningen kompenserar upp för kylan.

Praktforsythia

Kommande två veckor kommer jag att vara väldigt upptagen. Dels med studierna men jag ska även springa kungsholmen runt och gå på spex på lördag och springa blodomloppet nästa torsdag. Veckan efter det ska jag flytta då mitt kontrakt tyvärr går ut den sista maj. Min supersnälla kursare Ellen låter mig bo hos henne i juni och sedan får vi se var jag tar vägen. Jag kommer iallafall att ha fullt upp med packning, flyttstädning och plugg men jag ska försöka leverera inlägg ändå i den mån jag hinner! Ha det superbra så länge! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.