Valborg och sommargasque

Min favoritmånad maj är kommen och därmed är det bara två månader kvar av första året, det är galet hur fort det har gått. I tisdags var det valborgsmässoafton och det var en riktigt lyckad dag! På förmiddagen åt ett gäng från klassen en traditionsenlig champagnefrukost hemma hos mig och vid 11 tiden drog vi oss ner till stan för att få en glimt av forsränningen och uppleva den härliga stämningen. Några av oss köpte glass och sedan åkte jag hem och vilade upp mig inför kvällens sittning ute på campus. Denna var mycket trevlig och den följdes i vanlig ordning av släpp på kåren.

Forsränningen

Efter valborg vilade jag upp mig i två dagar och på fredagen ägde ytterligare en sittning rum. Detta var den årliga sommargasquen som ordnas av larkrådet för oss larkare (landskapsarkitektstudenter). Det är väldigt kul att gå på sittningar som är öppna för enbart vårat program då talen som hålls innehåller många interna skämt och sångerna som sjungs handlar specifikt om vår utbildning. En äldre kursare hade remixat ihop en låt utifrån denna videon var vansinnigt rolig. Jag hade inte sett videon innan men nu i helgen har jag kollat på den tre gånger och relaterat enormt mycket. Rekommenderar er som kommer börja läsa här i höst att kika och förbereda er på den lilla personlighetsförändring som kommer ske 😉


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.