Kvalborg

Förra veckan gick min designprocess flera steg framåt. Enköpingsexkursionen gav en välbehövlig dos inspiration och jag tror att jag nu har tagit i princip alla beslut om hur jag vill utforma parktorget och vilka material jag vill använda. Jag ska bara bestämma mig för hur många träd jag vill ha och var de ska stå, sedan ska jag producera ett antal illustrationer som förklarar min idé. Snart kör även växtkännedomen igång och jag är lite stressad över de cirka 140 nya växtnamn vi ska lära oss. Jag började plugga lite smått på namnen redan i början av kursen men jag tänker att jag kanske bör lägga in en högre växel så att jag slipper lära mig allt på en gång sedan.

En preliminär och något otydlig plan som beskriver min ide för Kungsängstorg.

Idag hade vi seminarium och på eftermiddagen/kvällen var jag och några i klassen på dagsfest på Norrlands nation då det är kvalborg (dagen innan valborgsmässoafton) idag. Valborg i Uppsala firas rejält i flera dagar, flera av nationerna har festivaler och klubbar, det är forsränning i Fyrisån och stan är full av folk. Imorgon ska vi på en sittning ute på campus vilket ska bli jätteroligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.