Seminarium och kursutvärdering

Idag var sista dagen på kursen landskapets historia och växtkännedom 1. Kursen har varit mer intressant än jag trodde, jag har verkligen fått upp ögonen för historia. Under grundskolan och gymnasiet tyckte jag att det var dötrist men nu har jag verkligen insett poängen med att besitta kunskap om det förflutna. Växter tyckte jag om även innan kursen men nu har jag blivit lite smått besatt, växtkännedomen var superrolig

På förmiddagen idag presenterade vi grupparbetet jag nämnde i tidigare inlägg i seminarium och på eftermiddagen gjorde vi kursutvärdering. Vi brukar ha både muntlig och skriftlig utvärdering och jag tycker det är jättebra att vi får chansen att påverka kursernas upplägg och innehåll. Även om vi själva redan har läst kursen anser jag att det är viktigt att tänka tillbaka och reflektera över vad som har varit bra och vad som kan förbättras och sedan framföra detta så att kvaliteten på utbildningen kan bli ännu högre för er som börjar läsa nästa år.

Imorgon börjar första årets näst sista kurs, platsen i staden och växtkännedom 2. Kursen är en studiokurs, vilket innebär praktiska och kreativa moment, jag ser fram emot det jättemycket verkligen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.