Fläder och liten stefanandra

Idag blev mina faktablad, efter mycket slit, klara! Igår kom jag till campus klockan 8 på morgonen för att göra klart dem, men allt det jag åstadkom innan föreläsningen 9.30 gick förlorat då jag tydligen inte sparade… Så jag fick lägga förmiddagen idag på att göra om det jag gjorde igår, kul. Blev iallafall hyfsat nöjd med resultatet 🙂

Efter att jag färdigställt faktabladen hann jag med att gå växtvandring nummer 5 igen. Jag har varit noga med att gå alla växtvandringar igen en eller två dagar efter första gången för att repetera. Tentan är på tisdag och jag känner mig ganska nervös. För godkänt behövs 80% rätt och rättningen ska tydligen vara väldigt hård. En småsak som att skriva stor bokstav  istället för liten ger poängavdrag. Jag ska förbereda mig lite mer i helgen och på måndag, sedan är det bara att hoppas på det bästa. 

Efter lunch hade vi kamratgranskning och seminarium i smågrupper där vi presenterade våra egna faktablad och granskade varandras. Väldigt bra repetition inför tentan. Efter att ha korrigerat några småfel kunde jag äntligen skicka in och ta helg. Imorgon ska jag på Ultunaspexet och middag vilket ska bli superkul. Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.