Opponering

I tisdags färdigställde vi det första utkastet av vår uppsats och skickade den till 3 kursare som skulle opponera på den. Vi hade onsdagen på oss att läsa och komma med synpunkter på uppsatserna vi fick skickade till oss, men hela dagen behövdes verkligen inte då uppsatserna redan höll en hög nivå. Idag träffades vi i opponeringsgruppen för att ge varandra synpunkter vilket var mycket givande! Trotts att vi korrekturläste texten säkert 5 gånger innan vi skickade den hade vi gjort ett flertal småmissar, texten behövde nya fräscha ögon som inte stirrat sig blinda. Efter lunch satte vi oss och finslipade uppsatsen samt förberedde inför presentationen av uppsatsen nästa vecka. 

I tisdags började jag och Ellen en salsakurs! Jag kände att jag behöver en återkommande aktivitet varje vecka för att ha något att se fram emot i vintermörkret. Östgöta nation har även börjat ha torsdagsyoga som jag också ska försöka gå på. Väldigt lyxigt att kunna gå på gratis yoga som student. Idag köpte jag även biljett till en sittning i slutet av februari vilket ska bli jättekul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.