Uppsats

Hej februari, årets kallaste månad. Jag börjar bli lite trött på att cykla på snöiga vägar en halvtimme varje morgon till campus, men bättre tider kommer.

I tisdags tentade vi av agrarhistorian och det gick superbra, all tid jag lade ner på att plugga lönade sig verkligen. Efter tentan började vi arbeta med uppsatsen som jag nämnde i förra inlägget. Jag skriver med Ellen, som jag även gjorde stolsuppgiften med, och i onsdags lagade vi lunch och planerade arbetet hemma hos henne, jättemysigt. Vi letade även källor och sammanfattade innehållet i rubriker och punkter. I torsdags och igår satt vi i skolan cirka 7 timmar och skrev i princip klart texten som ska vara 4-6 A4 lång. Nu återstår bara att få ordning på alla bilder och källor, korrekturläsa en extra gång och formatera texten snyggt i inDesign. På tisdag ska uppsatsen lämnas in för kamratgranskning.

I helgen tar vi ledigt från plugg så jag passar på att tvätta, baka bröd och umgås med mina vänner. Jag ska även försöka ta mig till att läsa det senaste numret av arkitektur, en tidskrift som jag prenumererar på. Den är riktigt bra enligt mig, rekommenderar den verkligen. Tyvärr är jag själv lite för dålig på att avsätta tid för att läsa men tänker att jag verkligen ska bättra mig på det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.