Redovisning, akvarell och julstämning

I tisdags redovisade vi planschen jag skrev om i förra inlägget. Det var vår första redovisning framför grupp, den tidigare redovisningen vi haft var mer likt ett seminarium. På tisdag förmiddag fick vi veta att presentationen flyttats så att den började en timme  tidigare en planerat. Min grupp hade planerat att ses en timme innan och bestämma vem som skulle säga vad. Som ni kan förstå blev det stressigt, följ inte vårat exempel med andra ord. Vi klarade oss ganska bra ändå, bortsett från några småmissar.

Resten av veckan ägnades åt akvarell. Vi har avbildat varandra, undersökt färger på husfasader och experimenterat med olika valörer och intensitet.

I onsdags var julstämningen på topp i landskapsarkitekternas hus på campus. Sveriges arkitekter studenterna hade en julmarknad där vi studenter fick sälja egengjorda ting. Där fanns pepparkakor, knäck, sticklingar, julgransprydnader, tröjor och armband med mera. Jag köpte en aloe vera-stickling som nu pryder mitt fönster. Kårens miljöutskott hade även en klädbytardag där man lämnade i plagg och sedan fick ta så många nya plagg som man lämnat in.

Igår hade hela landskapsarkitektprogrammet en gemensam julfest i vår ateljé. Vi åt av ett gigantiskt knytisjulbord, sjöng och och hade det jättetrevligt. Det var väldigt kul att socialisera sig med äldre kursare. Imorgon ska ett gäng från klassen se luciatåg i domkyrkan, denna veckan anammar vi verkligen december och julen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.