Inlämnat och klart!

Igår fick jag tillslut in inlämningen i tid och att se sina ritningar skrivas ut på plottern är en go känsla! Vi hade även en till uppgift som gick ut på att göra en mängdbeskrivning som vi skulle genomföra två och två fram tills att lärarna granskat klart. En mängdbeskrivning är ett moment som jag inte gjort tidigare och det är en form av en beställningslista för produkter. Den bockade jag och min kompis av snabbt igår eftermiddag så nu har jag för första gången på länge lite ledigt!

En kvarts cykling från SLU ligger sjön Ekoln. Dit passade jag och en kompis på att bada innan vi åkte till skolan och jobbade. I värmen har det varit flera kursare som tagit ett dopp under lunchen, något jag också borde börja med!

Publicerat den
Kategoriserat som SLU

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.