8 dagar kvar!

Idag är det endast åtta dagar kvar till ansökan stänger inför höstterminen. Så passa på att ställa frågor! Själv ska jag sätta mig idag och söka kurser.

Det finns säkert många som nyligen fått upp ögonen för landskapsarkitektprogrammet. Står ni och väljer mellan olika program eller utbildningar så är mitt bästa tips att kika in på utbildningen/utbildningarnas ramschema och kolla vilka kurser som ingår i programmet. Genom att läsa kursmål eller titta in på tidigare års scheman kan man få en inblick i vad man får lär sig och välj utbildning efter vad som verkar passa dig bäst! Och vill du ha en kreativ utbildning som blandar arkitektur, natur- och samhällskunskap så sök till landskapsarkitekt!

Regniga eller kalla helger som denna spenderas bäst i det tropiskaväxthuset i Uppsalas botaniska trädgård (gratis för studenter!). Vi tog med oss fika och hade picnic i värmen, det rekommenderas! Imorgonbitti är det tentadags och troligtvis den sista tentan för mig innan examen!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.