Finito!

Den bästa fredagskänslan är när man skickar in slutuppgiften i god tid och dessutom hinner förbereda presentationen inför nästa vecka! Nu ser jag fram emot en helg.. Här kommer några sidor utdrag från inlämningen (som tyvärr knappt blir i läsbar kvalitét när det laddas upp här..).

Det tog ett tag på utbildningen innan jag kände mig säker på hur man ritar upp kartor eller illustrationer. Där har verkligen alla grupparbeten varit till stor hjälp i lärandet! Nu är enkla digitala skisser inget problem att göra men mer avancerade visionsbilder är fortfarande svårt, men när man kommer ut och jobbar är det ofta illustratörer som står för dom delarna i projekten:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.