Snökaos och grupparbete

Snöovädret nådde Uppsala igår och gav oss 20-30 cm nysnö! Tack och lov hade jag och min grupp tidigare bestämt att vi skulle ha dagen för eget arbete så jag fick sitta hemma och plugga med snökaoset utanför fönstret. Vi hade bokat in dagen för att kunna komma igång med våra uppsatser. Det är nog det svåraste med att plugga- att ta sig an en ny uppgift och särskilt när det kommer till att hitta ett ämne till en vetenskaplig text. En uppsats skrivs ofta i IMRAD-form vilket innebär inledning, metod, resultat, analys och diskussion. Under utbildningen skriver man olika sorters texter men det är relativt få uppsatser vilket gör det hela lite svårare. Kandidatuppsatsen var en utmaning och samtidigt väldigt lärorikt och nu är det alltså dags för att skriva en mindre uppsats!

Idag har vi gjort illustrationer, det är alltid kul. Jag är verkligen ingen expert på det men man har lärt sig mycket bra under åren. Jag ska komma ihåg att spara ner lite bilder från projektet och visa här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.