Vinterkvisten

När det är som kallast på året läser man sin första kurs i växtmaterial i årskurs 1- vinterkvisten. Då ska man lära sig sina första 50- arter på svenska och latin. På innergården ligger nu en massa kvistar med namnlappar för att ettorna ska kunna öva och vi passade på att repetera en dag och de flesta latinska namn kom jag faktiskt ihåg! Vinterkvistkursen kommer på delad plats som programmets kallaste kurs tillsammans med studiokursen i trean där man åker på cykel-exkursion i Köpenhamn. Treorna var där förra veckan och jag vet inte hur de hade det, men vi som var där förra året frös rejält;)

Vinterkvisten.

Vi spenderar dagarna i datasalarna och börjar ledsna lite på att sitta inomhus. Grupparbetet går bra och vi har både gjort en intervju idag samt analysarbete, men passade på att ta en lunchpromenad i strålande solsken.

Kunskapsträdgården.

Idag hann jag dessutom hem innan solen gick ner!

Eftermiddagssol.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.