Uppstart grupparbete

Äntligen har vi kommit igång med det stora grupparbetet! Eller i alla fall påbörjat det:) Jag och min grupp valde efter många diskussioner att arbeta med infrastruktur. Jag tror att det kommer resultera i kartor med nya vägdragningar, nya cykelleder och kollektivtrafik. Det kommer antagligen bli en hel del skissarbete, många timmar i AdobeIllustrator och GoogleDoc. Vi har mestadels påbörjat visionsarbetet, alltså vad vi vill att projektet ska leda fram till i slutändan. Denna vecka kommer nog kretsa mycket kring olika tänkbara lösningar!

Uppgifterna i sig är relativt överkomliga att klara av men svårigheten ligger i att hinna arbeta med kursens alla delar. Det ska läsas stora mängder litteratur, man ska gå på föreläsningar och samtidigt hinna skriva en vetenskaplig uppsats. För att få lite klarhet i vad som ska hinnas med brukar jag skapa en plan för varje vecka och denna kommande vecka ser redan ut att bli fullspäckad!

Uppsala i mörkret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.