Ny kurs!

Jag tycker alltid det är kul att börja nya kurser. Man har alltid lite extra energi och det är långt kvar tills man sitter där på kursslutet och försöker få in stora projekt i tid.  Det känns också som att man har all tid i världen innan första sakerna ska in så här kommer lite bilder av fina promenader i stan!

Fyrisån.
Björkallé.

Den nya kursen som jag läser, Landskapsarkitektens metoder och roller i översiktlig planering, verkar jättebra. Vi har börjat med att granska översiktsplaner (vilket är kommuners planer på hur den framtida utvecklingen ska se ut). Det är även en hel del litteratur som jag håller på att ta mig igenom. Att vara tillbaka på SLU är verkligen skönt och extra kul att få träffa gamla kursare igen. Ett antal har kommit tillbaka från utbyten och andra har läst andra kurser på SLU. Imorgon blir det både redovisning och introduktion till nästa uppgift!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.