Vintern har kommit!

Mitt kontor!

Idag har jag varit och besökt en lekplats som jag ska få rita om! En viktig del i kommunens arbete är att se till att det finns bra lekplatser och många som byggdes runt 60-talet behöver verkligen renoveras. Förhoppningsvis så blir den byggd i sommar! Så nu gäller det för mig att sätta mig in i lekplatsstandarder, olika utrustningar, budget och mycket mer. Det som är kul med lekplatser är att de gärna får vara färgglada, sticka ut lite från sin omgivning till skillnad från om man ritar exempelvis ett torg.

Delar av den nuvarande lekplatsen. Lekutrustningen på bilden är så pass sliten att jag planerar rivning av dessa.

Förra veckan blev också en slitig vecka som avslutades med kommunens årliga höstfest. Det var kul! Sedan har det varit ännu mer möten och det är bra att se alla yrken som landskapsarkitekter samarbetar med.

I morse var jag ute i snön och arbetade med en platsanalys, vilket är ett återkommande inslag i alla kurser och projekt. Jag försökte mig på att göra lite platsskisser men det var alldeles för svårt med tjocka vantar. Foton fick duga för denna gång.

Del av Strömparterren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.