I tysta läsesalen

Idag trotsade jag motvinden och regnet för att ta mig till Ultuna. Igår lämnade vi in våra uppsatser och imorgon har vi seminariet då vi ska ge feed-back till varandra inför slutinlämningen nästa vecka. Så idag har vi tid att läsa uppsatser! Det är lite av mina favoritdagar, att vara klar med en inlämning och bara få ägna sig åt att kika på vad andra har gjort den senaste tiden och få lite ny inspiration.

Jag sitter just nu i skolans tysta läsesal där man nästan alltid har rummet för sig självt. Det finns tyvärr inga fönster ut men väggarna rymmer SLU:s historiska boksamlingar från 1600-talet och framåt, så det är i alla fall en mysig arbetsmiljö.

Lugn och ro.
Boksamlingar.
Publicerat den
Kategoriserat som SLU

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.