Kritiktillfälle

När man presenterar ett förslag eller en gestaltning har man nästan alltid ett kritiktillfälle då man får feedback på sitt arbete. Under kritiktillfällena de första året på programmet kändes detta som ett ganska läskigt moment- att direkt efter sin muntliga presentation ställas inför frågor eller åsikter. Nu känns det inte alls så läskigt längre utan ofta får man bra idéer och nya tankar som man lär sig ifrån.

Alla förslag för torget som vi arbetat med var väldigt olika varandra och det fanns mycket spännande idéer. Jag försöker ibland att spara på olika inlämningsuppgifter, både mina egna och andras för att kunna gå tillbaka till och inspireras när man ska starta upp ett nytt projekt.

Fastän det känns som om terminen precis har startat har antagningen inför våren öppnat. Jag har inte bestämt mig helt än, men det lutar åt en kurs i översiktlig planering samt en fortsättningskurs i markprojektering (alltså att rita i CAD), men jag har lite tid kvar att fundera innan jag behöver bestämma mig helt:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.