InDesign och inlämning

Efter en hel dags arbete i programmet InDesign blev vi idag blev vi klara med vår gruppinlämning som vi printade ut på A1! Det är alltid mycket små fix som ska göras när man arbetar med layout och oftast får vi fria tyglar kring hur vi får presentera vårt material så det är många beslut som ska fattas. Detta är den näst sista inlämningen för kursen så nu blir det till att ta tag med nästa stora skrivuppgift.

Utskriven inlämning.

Vi har en hel dag för granskning av andras arbeten under morgondagen och det ska bli kul att se vad resten av kursarna har sysslat med under den senaste veckan.

De senaste dagarna har varit riktigt regnigt och blåsigt men under några soliga timmar i helgen var vi ett gäng som passade vi på att vindsurfa och basta vid Ekoln, strax söder om Ultuna. Idag blir det till att stanna inne och kolla på film istället!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.