BÅSTAD in my <3

Hej på er!

Som jag har nämnt tidigare är jag nu en engagerad kårmedlem, jag är nämligen en del av ASK- kårens styrelse. Enklare sagt, informationsansvarig. För att starta igång den nya terminen på bästa sätt och lämna över styrelseposterna bjöd den föregående styrelsen med oss till Arons hus i Båstad.

Vem var då Aron? Jo, Aron var tillsammans med sin fru Paula en person med ett stort hjärta för kårerna inom SLU. Aron, med kårnamnet Buddha, var en framstående professor inom djuranatomi och fysiologi. Aron var även aktiv som kårens inspektor mellan åren 1934- 1949. Aron och Paula testamenterade sitt hus i Båstad till kåren för Ultuna och Alnarp. Huset ägs än idag av kårerna som tillsammans sköter om det.

Under helgen i Båstad hann vi med både roligheter och viktigheter. Vi gick promenad, åt god mat (och kanske ett och annat glas vin), spelade sällskapsspel, pratade kår och styrelse samt höll i vårt allra första styrelsemöte.

Tacolördag! Här är vi, nästan alla (utom en) i den nya styrelsen + några från föregående styrelse. Fr. h: Ida (kassör), Roxana (sekreterare), Kuba (studiesocialt- ansvarig), Johan (vice- ordförande), Izabelle (ordförande), Hanna (fd informations- ansvarig), jag (informations- ansvarig), Matilda (fd studiesocialt- ansvarig) och Viktoria (fd sekreterare).

Det var en väldigt trevlig helg och nu ser jag mycket fram emot att få kicka igång det nya året tillsammans med styrelsen!

Vill även skicka med er denna UNDERBARA iller som målades av Johan under en spelomgång av ”kan du ta en hint”- vi kunde inte ta den hinten tyvärr. Även om det inte var något fel på konstnärsskapet.

Hälsningar/ Wilma

Publicerat den
Kategoriserat som Campus

av Wilma

Hej! Mitt namn är Wilma och jag har precis börjat mitt andra år på Landskapsarkitekturprogrammet i Alnarp. Det är mig ni ska få följa i år, på mina äventyr som student. Det kreativa har alltid varit en viktig del av mig och biologi har alltid intresserat mig. Dessa två tillsammans, i en härlig samklang blir landskapsarkitektur. Det är i alla fall vad jag tycker. Det är ett ämne med stor bredd och många möjligheter till att utforska. Det försöker jag också göra, genom olika kanaler lär jag mig allt mer om det ämne som ska bli mitt yrke.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *