Sista november

Hej på er!

Imorgon är det advent och en kan återigen få dricka glögg och äta lussekatter i överflöd. Vad som också kommer med advent är skoluppgifter och mycket plugg. Därför har min lördag gått åt till just det. Som ni redan vet jobbar vi i programmet GIS. Här är min senaste skapelse.

En analys för att avgöra var i Hässleholm som lämpar sig bäst för utbyggnad. Jag har även pluggat till en tenta i GIS som går av stapeln nästa vecka. Vi har inte så många tentor på landskapsarkitektprogrammet. Här jobbar vi med majoriteten inlämningar, både i grupp och enskilt. Att kunna samarbeta är ett viktigt element för oss landskapsarkitekter då vi i framtiden ofta jobbar i team. Att lära sig genom att lära ut är också något vi gör mycket av. Speciellt under tider som denna då GIS och Illustrator väcker många frågetecken. Här är Elsa när hon klurar för fullt.

Något annat som är viktigt och som inte får kompromissas med är vår fritid och återhämtningstid. Därför har jag varvat plugg med att göra en julkrans till dörren, ta en springtur och promenera i parken. Väldigt skönt att röra på sig när man sitter fast framför datorn annars. Vad gör du för att bryta pluggstressen och slappna av?

Nu önskar jag er en trevlig helg och första advent!

Med vänliga hälsningar/ Wilma

Publicerat den
Kategoriserat som Campus

av Wilma

Hej! Mitt namn är Wilma och jag har precis börjat mitt andra år på Landskapsarkitekturprogrammet i Alnarp. Det är mig ni ska få följa i år, på mina äventyr som student. Det kreativa har alltid varit en viktig del av mig och biologi har alltid intresserat mig. Dessa två tillsammans, i en härlig samklang blir landskapsarkitektur. Det är i alla fall vad jag tycker. Det är ett ämne med stor bredd och många möjligheter till att utforska. Det försöker jag också göra, genom olika kanaler lär jag mig allt mer om det ämne som ska bli mitt yrke.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *