Illustrator

Hej på er!

Jag kikar in här på kvällskvisten för att visa er vad jag har sysslat med nu i det senaste. Majoriteten av mina vakna timmar har spenderats i en datorsal med program som GIS och Illustrator. GIS har jag nämnt tidigare, men Illustrator är något nytt, både för er och mig. I Illustrator får vi möjlighet att skissa digitalt. Här skapar vi planer som ska kommunicera och berätta för åskådern om vår design.

I tisdags fick vi en introduktion till Illustrator och eftersom vi inte har jobbat i programmet tidigare kändes detta nästa övermäktigt. Jag är ingen expert på datorer och har alltid tyckt att det har varit lite klurigt med kortkommandon och funktioner, oavsett program man har jobbat i. Som tur är har vi pedagogiska lärare som ger oss instruktioner och övningsuppgifter. Vi hade även i uppgift att skapa en illustrationsplan baserat på den detaljplan som vi hade utformat tidigare, min kan ni se i föregående inlägg.

Idag fokuserade jag på att förstå och använda mig av grundfunktionerna i Illustrator snarare än att skapa en väldigt snygg plan. Jag blev nöjd med mitt resultat och tänker att jag nu har en bra grund att stå på inför kommande utmaningar.

Med vänliga hälsningar /Wilma

Publicerat den
Kategoriserat som Campus

av Wilma

Hej! Mitt namn är Wilma och jag har precis börjat mitt andra år på Landskapsarkitekturprogrammet i Alnarp. Det är mig ni ska få följa i år, på mina äventyr som student. Det kreativa har alltid varit en viktig del av mig och biologi har alltid intresserat mig. Dessa två tillsammans, i en härlig samklang blir landskapsarkitektur. Det är i alla fall vad jag tycker. Det är ett ämne med stor bredd och många möjligheter till att utforska. Det försöker jag också göra, genom olika kanaler lär jag mig allt mer om det ämne som ska bli mitt yrke.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *