Söndagstips!

Som blev ett tisdagstips!

Som ni kanske förstår på underrubriken så fick det bli ett försenat tips den här gången. Jag hade helt enkelt fullt upp i söndags, sånt händer. Dagens tips är kort!

För alla er som undrar vad som ska stå högst upp på er önskelista till jul, här har ni The ”Lark” starter pack. Har ni detta, då är ni en fullfjädrad landskapsarkitektstudent. Själv är jag endast ägare till fyra av sakerna och jag är tycker kåren är cool, så ni kan kalla mig för larkrebell.

Bilden är hämtad från dagens tips, nämligen lakarnas egna instagram: larkknark. Kicka in den!

Publicerat den
Kategoriserat som Campus, Tips

av Wilma

Hej! Mitt namn är Wilma och jag har precis börjat mitt andra år på Landskapsarkitekturprogrammet i Alnarp. Det är mig ni ska få följa i år, på mina äventyr som student. Det kreativa har alltid varit en viktig del av mig och biologi har alltid intresserat mig. Dessa två tillsammans, i en härlig samklang blir landskapsarkitektur. Det är i alla fall vad jag tycker. Det är ett ämne med stor bredd och många möjligheter till att utforska. Det försöker jag också göra, genom olika kanaler lär jag mig allt mer om det ämne som ska bli mitt yrke.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *