Slutfasen!

Nu är vi alltså mitt i slutfasen av Studio 2! Igår blev jag helt färdig med mitt arbete och lämnade in det. Det var en riktigt skön känsla faktiskt. Här är en av 1 de 4 A1-plancherna vi levererat. I arbetet ingick det att göra en Situationsplan över området man jobbade med, med tillhörande sektioner. Här ska man i skala 1:1000 definiera huskroppars exakta läge och storlek, även vägars och träds placering. En av de roligaste delarna av uppgiften var helt klart att få visualisera alltihop digitalt. Förra året jobbade vi endast analogt, i år fick vi gå loss i Illustrator och Photoshop om vi ville. Själv färglade jag hela min situationsplan i Photoshop, och det var roligt att försöka hitta en färgpalett som jag trivdes med och försöka utforska lite olika stilar och manér.

Nu har vi några dagar på oss att samla nya krafter inför slutredovisningarna som är nästa vecka. sedan tar vi sommarlov!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *