Vårväxtvandring

Ute i sommarvärmen idag!

I stor kontrast till förra vårväxtvandringen då vi ju hade sol men huttrade i vinden och trampade på stället samtidigt som vi ansträngde oss för att höra vad vår lärare sa över vindtjutet. Med strålande sol och över 20 grader ute njöt vi av värmen när vi kikade på alla de vårblommande perennerna som spruckit ut i strålande färger.

Man blir så sugen på att börja rita planteringar när man hör hur alla växterna kan användas och ser vilka underbara färgklickar det blir bland alla de ljusgröna nyutslagna bladen.

Under lunchen var det möte med Lark-rådet för att gå igenom vad som är bra eller mindre bra med de olika kurserna, men trots det seriösa ämnet var det väldigt trevligt med fika ute på gräsmattan framför slottet. ^^

Efteråt blev det lite pluggande inför tentan nästa vecka i växtfysiologi. Krångligt och väldigt avancerat men när man kikar på instuderingsfrågorna få man känslan av att vi lägger ribban högre än vad vår lärare gör och att man kanske inte behöver ta i så man spricker när man försöker plugga in alla de svår orden. ^^’

Underbara små tulpaner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *