Internationella middagen!

Idag satte vi igång med växtfysiologi.

Är typ lika krångligt som det låter med en massa latinska ord för olika delar av växterna ner på cellnivå i många fall. Men trots att det är en smula förvirrande innan vi lärt oss alla orden så är det ganska spännande att få gå ner på en nivå som är helt omöjlig att se med blotta ögat.

Eftersom vi läser växtfysiologin samtidigt som landskapsingenjörerna så hade vi idag en extra stor föreläsningssal, Crafoord salen, som luktar lite som en bastu eftersom den är gjord av så gott som bara trä och ser ut lite som en biosalong med väldigt bekväma stolar. ^_-)

Efter två föreläsningar som snabbt var förbi så satte jag igång med att göra potatissallad till den internationella middagen som jag har arrangerat via kåren för ikväll. En enorm bunke blev det och en hel massa blev över så det blir potatissallad för hela slanten i helgen. ^^’

Runt 18 började folk droppa in och vi blev faktiskt fler än vad jag trodde, 15 var vi vid långbordet mitt i kårhuset. Med en smarrig buffé och blandad musik så blev det många skratt och pappersflygplan av chokladpappret.

När vi ätit all spännande mat som vi gjort från våra hemländer så var det en tjej som ställde sig upp och framförde en traditionell sång från hennes hemland. Efter det gick det fort fram när så gott som alla ställde upp med en låt som var speciell just för deras länder. Det var allt ifrån kinesiska och japanska till rysk och nord tyska. Så klart ställde vi upp med Små Grodorna. ^o^’ Men även Nu Grönskar Det.

Medans en klasskompis väntade på bussen till Lund blev det en liten Swing i det tomma kårhuset, för har man inget att göra så kan man ju alltid dansa. ^^

 

Yumm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *