Kåren!

Vi kämpar ständigt för att få fler medlemmar i kåren, just nu är vi egentligen för få för att få vara en kår som representerar Alnarps studenter. Därför hade vi igår ett möte för att komma på idéer som kan dra mer folk.

Många saker så som en ny anslagstavla, upprustning av kårhuset, fler rabatter för medlemmar och extra kraft på insparksveckan hoppas vi ska få fler att gå med i kåren och förhoppningsvis stanna i kåren efter sitt första halvår.

Vi ska dessutom försöka ta fram en app där man kan samla information om vad som händer i kåren tillsammans med kontaktuppgifter och andra bra att veta saker. Jag har tagit på mig att försöka utveckla den, även om jag inte direkt ser mig själv som en teknisk människa. ^^’

Än så länge tar det tid, men det är väl inte så konstigt. Rätt stolt ändå att jag lärde mig grunderna med hjälp av Youtube på bara två timmar. ^o^

Förutom mötet igår så var jag på en lunchföreläsning om hur man kan sortera ut de bästa fröna från åkern så att man slipper eller åtminstone behöver mindre bekämpningsmedel och kan även kan minska något på gödningen. Intressant men lite knagglig engelska, och så fick vi ju lunch-macka och en smarrig juice. ^^

Sist på eftermiddagen var det dags för odlingsutskottet som vanligt på onsdagar, och våra små plantor har verkligen börjat ta sig ordentligt! Några fler frön blev sådda och en massa växter omplanterade för snart är det dags för utplantering i landen. ^_^

Idag blev vi färdiga med de sista presentationerna och imorgon ska det bli skönt att få komma på exkursion hela dagen. ^O^

Har problem med bilderna, så idag blir det tyvärr ingen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *