Tisdagsfiket

Då var det dagen för vår presentation i ekologi.

Vi var sist idag, vilket givetvis gör att mycket av det som vi skulle prata om redan hade tagits upp, men med en del små skämt och liknelser fick vi ändå lite liv i våra klasskamrater och quizet på slutet var uppskattat.

Med mobilerna i högsta hugg var alla på helspänn och snabba i fingrarna när vi ställde både seriösa och nästan helt flamsiga frågor. ^^’

Efter en hel dag med presentationer var det dags igen för tisdagsfiket, som håller till i kårhuset varannan vecka om det inte krockar med något annat. Precis som förra gången bjöds det på en hel del olika bröd och kakor för både veganer, nöt, gluten och laktos-intoleranter, och  alla andra förstås. ^_-)

Super smarrig fika med lite speciella bakverk för en liten peng och gratis te eller kaffe för alla kårmedlemmar. ^^

Mysigt med riktiga porslinstallrikar och spetsdukar (45kr för allt O.O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *