Fika i biblioteket

Det var tänkt som en kort dag då vi bara skulle skrapa ihop en powerpoint presentation, men vi blev kvar nästan till 16. Men eftersom det fanns fika kvar sen festen i fredags på landskapsarkitekt-dagen var det rätt trevligt. ^_-)

Lite flamsig eftermiddag med skapandet av ett Kahoot-spel till vår redovisning av Community ecology, ö-teori och succession. Jag pratar fortfarande för länge om min del, men får väl helt enkelt rappa på imorgon. ^^’

Igår var vi ute med friluftsutskottet och gick från Helsingborg till Landskrona, nästan 3mil och det blev över 45 000 steg! O_O

Super trevligt att gå och prata samtidigt som man tittar på alla blommor som slagit ut längs vägen. Så med stela ben och lite röd solbränna kom vi till Landskrona efter ungefär 8 timmar. Många fikapauser och mysigt tempo, annars hade det nog kunnat gå snabbare.

Inte riktigt lika trött i benen som jag hade trott att jag skulle vara idag, men seg har jag absolut varit… ^^’

Vandringen var en bra bit längs kusten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *