Onsdag med Odlingsutskottet

Inga schemalagda lektioner idag då vi skulle börja arbeta med våra gruppresentationer i ekologi som vi ska hålla nästa vecka. Hela förmiddagen gick åt för att reda ut vad Community ecology egentligen är, vilket vår grupp ska prata om.

Det är nästan biologiskt system, nästan ekologiskt samhälle, men ändå inte riktigt… Väldigt svårt att kort och konkret komma fram till vad det faktiskt är, så det ska vi försöka reda ut på riktigt till på tisdag. Många artiklar och kapitel i engelska ekologiböcker blir det i helgen för att försöka få ihop något som kan förklara det på ett bra sätt.

Sedan blev det lunch i det underbara solskenet mot tegelväggen. Super mysigt! Som vi längtat. ^^

Efteråt blev det mycket grävande på odlingsutskottets stora odlingslott. Alla landen och pallkragarna skulle vändas och jordförbättras. Mycket svett och några blåsor i händerna men en massa glada miner. Och fika så klart.

Istället för en massa kakor som det lätt blir på alla kåraktiviteterna bjuds det på mörkt bröd med cream cheese och gurka. Super gott att få något som känns som fika men lite friskare än en massa chokladkakor. ^^’)

Onsdagarna kommer till stor del att bli odlingsdagar framöver, och jag hoppas att det blir en massa goda grönsaker och andra gottigheter till hösten. ^^

Full fart i odlingstunneln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *