Lindihop

Igår blev det inte att jag skrev, då det var fullt upp.

Vi har delat upp oss i grupper för att ta hand om olika områden inför våran utställning på Burlövsbibliotek. Jag är med i fotografi-gruppen som bland annat ska ta fram ett bildspel som ska visas via en projektor.

Efter ett lågt förmiddagsmöte om hur allt detta ska gå till, blev det att ta tag i portfolion som vi ska skriva nu under jul. Spännande men klurigt, jag har aldrig arbetat i InDesign men det är kul när man lyckas. ^^’

Senare på kvällen blev det en runda till Lund för lite Lindy hop. Jag älskar att dansa men har aldrig tagit några egentliga kurser i någon pardans, men detta var verkligen super kul! Att folk faktiskt bjuder upp hela tiden var jag inte beredd på, men glatt överraskad över. Jag fick en massa glada kommentarer över att jag var rätt duktigt med tanke på att jag aldrig dansat lindy hop förut. (*^.^*)

Lite vinterkänsla hade vi även igår under dagen med frost på taken.

Idag var det endast ett möte med en samordningsgrupp som ska hålla lite extra koll på allt inför utställningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *