Fotsteg

Nu har vi gjort färdigt vårt sista projekt inför julen, och vi blev riktigt nöjda med resultatet.

Vårt förslag till plantering på stortorget med Oudolf´s trädgård som inspiration

För att förtydliga hur folk rör sig från central stationen och in i Malmö förbi stortorget ritade vi ut små fotsteg som rör sig genom parken. Trots att det blev mycket färg i mitten och lite avskuret från omgivningen fick vi många glada kommentarer. ^.^

Förutom utställningen av de olika landskapsprojekten som våra olika grupper fått så fick vi en föreläsning av Lisa Deiderich i förmiddags om tankar bakom design. Måste design alltid vara att skapa något nytt från ingenting? Kanske kan man behålla det material som finns på plats och arbeta med det istället för att skyffla bort allt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *