Pepparkakor

Nytt område, landskapssemiotik. Smått förvirrande vad det faktiskt innebär, men vi har i grupper blivit tilldelade olika nutida landskapsprojekt.

Min grupp fick Anja & Piet Oudolfs egna trädgård på Hummelo i Nederländerna. Väldigt spännande person som ritat många globala trädgårdar och publika grönområden. Idag har det varit bakgrundscheck och lite allmän research så kommer vi att arbeta vidare med att komma på en snarlik anläggning senare i veckan. ^^

I eftermiddags bjöd Lark-rådet(Landskaps-arkitekterna) på glögg och pepparkakor i cafeét. Vi fick fira händer att bygga något utav en papparkakshus-sats. Våran blev inte direkt ett klassiskt pepparkakshus, men det blev ju egentligen inget av dem. ^..^’

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *