Hållbar utveckling och barrträd

Två olika föreläsningar idag. En om hållbar utveckling i förmiddags, som egentligen är väldigt intressant men blir lätt snabbt att det rinner rakt igenom när föreläsaren börjar prata om beslut och lagar i olika nivåer i Sverige. Jag får väl läsa igenom anteckningarna en gång till. ^^’

Sedan blev det en föreläsning på eftermiddagen som egentligen var för en äldre årskurs, men som vår växtlärare sa skulle vara intressant för oss också. Så där dök jag och några klasskompisar upp och satt och tryckte längst bak. o.o

Det var dock väldigt spännande. En massa kommande projekt i Malmö, både bostadsområden och olika parker. Bland annat en stor park i södra Malmö (nära Ikea -.^) och en dagvattenpark som ska anläggas nära Hylliestation med spännande höjdskillnader.

Och så har vi fått reda på hur det gick med historietentan, jag klarade mig! Med rätt bra marginal, så jag är nöjd. ^^

Inne i tornhuset där vi hämtade våra tentor sprang jag på en vacker ficus, dock vet jag inte det fulla namnet…

Ficus med små frukter som övergår i äppelrött

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *