Mysigt avslut

Vandrat runt i Malmö i ur och skur idag, men det har varit väldigt trevligt. ^ω^

Det blev en runda till konsthallen med det gäng som jag spenderade dagen med. Där jag blev helt tagen av en av utställarna som enbart hade använt sig av en skrivmaskin. Ruth Wolf-Rehfeldt, som var aktiv under tiden som Berlin var indelat i öst och väst. De var då ett gäng konstnärer som skickade konst till varandra med post, trots censur.

Vi hann även med en runda till Pildammsparken för att kika på den berömda Tallriken. Nästan alla i gänget var landskapsarkitekter från Ulltuna, så det var verkligen intressant att diskutera vilka träd som finns här men inte längre upp i landet.

Vi hittade ett mysigt fik med vintage inredning och en massa växter med mera. De hade jättegoda kanelbullar, är verkligen sugen på att titta förbi där igen. (^o^)

Avslutning på stadsbiblioteket med lite diskussioner om vad vi gjort under helgen och vad man kommer att ta med sig efter det här. Jag kommer verkligen sakna det öppna sätt man såg på saker när man fick höra andra synvinklar från byggnads-, plan- och inrednings-arkitekter. (._.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *