Många böcker

Kort dag eftersom det är onsdag, och vi har nästan slutfört projektet med barockparken.

Efter förmiddagens arbete spenderade jag några timmar på biblioteket där jag läste om dammar och bläddrade i vårt stadsträds lexikon. Hittade många intressanta träd, bland annat Pagod kornellen, Cornus controversa, som har ett väldigt fint skiktat växtsätt. Får försöka hitta den så att jag kan lägga in en bild. ^_^

Sedan bar det av till Lunds stadsbibliotek där det blev skönlitteratur/fantasy i några timmar, (^_^’) Innan en klasskompis och jag gick på en föreläsning som skulle hållas där.

Den handlade om tillväxt i BNP, och var ganska intressant, men trodde att det skulle handla mer om miljön än att han bara nämnde det som en synvinkel. Bättre lycka på nästa föreläsning antar jag. (’ o ’)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *