Älskade perspektiv

Vi har fortsatt med vårt barock-Alnarp. Vi har börjat få ihop något som liknar en barockträdgård och vår modell har börjat ta form.

Det är lite klurigt med skala och vår boské/parterr har verkligen ställt till det för oss. Men efter mycket klurande tror vi att vi har hittat en lösning. Många olika papper och lera ska tillslut bli en modell i skala 1:200. ^^

 Vi har en tanke på ett uteklassrum med spaljéer till väggar, och eftersom jag älskar att rita perspektiv har jag bestämt mig för att rita ett perspektiv av just detta.

Efter tre timmar och kramp i linjal-handen har jag nästan nått ett slutresultat. (O . O) Väldigt nöjd faktiskt, men jag har bestämt mig för att öva på runda objekt i perspektiv då detta är ganska klurigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *