Ett avslut!

Publicerat den

Hej på er! Det här blir mitt sista inlägg. SLU har valt att pausa studentbloggarna för att eventuellt ta upp detta i höst igen. Jag har uppskattad att få skriva och dela mina tankar med er och jag tror starkt på att bloggarna ger en rättvis och väl beskrivande bild av hur det är att… Fortsätt läsa Ett avslut!

BÅSTAD in my <3

Publicerat den

Hej på er! Som jag har nämnt tidigare är jag nu en engagerad kårmedlem, jag är nämligen en del av ASK- kårens styrelse. Enklare sagt, informationsansvarig. För att starta igång den nya terminen på bästa sätt och lämna över styrelseposterna bjöd den föregående styrelsen med oss till Arons hus i Båstad. Vem var då Aron?… Fortsätt läsa BÅSTAD in my <3

Välkommen tillbaka!

Publicerat den

Hej på er och välkommen tillbaka, för både er och mig. Jag började skriva det här inlägget samma dag som min dead- line för en stor uppgift. Som ni kanske förstår avslutade jag inte inlägget, all min tid gick åt till uppgiften. Nu är den inlämnad och jag kan återigen lägga fokus på bloggen. Så… Fortsätt läsa Välkommen tillbaka!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Publicerat den

God Jul och Gott Nytt År! Jag hoppas ni har haft ett fint avslut på det här året och fått landa inför det nya. Kanske innebär det nya året: nya studier, nytt jobb, en ny stad, nya relationer eller ett nytt tankesätt. Med ett nytt år kommer en ny tid och nya perspektiv. Tur är… Fortsätt läsa GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

GIS- just nu!

Publicerat den

Hej på er! I skrivande stund sitter jag fastlimmad framför en dator i skolans datorsal. Runt mig hör jag både glada utrop och djupa suckar. Vi har tagit oss an kursens sista stora uppgift: Att skriva ett faktablad. Detta kan liknas vid en uppsats men i ett mycket mer komprimerat format. Vi ska välja en… Fortsätt läsa GIS- just nu!

Julbord på Lantan

Publicerat den

Räven raskar över isen, räven raskar över isen och får vi lov och får vi lov att sjunga om julbordet på lantan i lördags? Lantan, ett av alla studentboenden på campus, slog upp sina portar och bjöd in till julbord. Det var studenterna på lantmästarprogrammet som lagat mat till och förberett för julbord. En väldigt… Fortsätt läsa Julbord på Lantan

Alnarp för klimatet!

Publicerat den

Godkväll! Som många av er kanske redan vet så har FN:s miljökoferens utspelat sig i Madrid de senaste dagarna. Konferensen som inbjuder länder och forskare att diskutera den allt mer akuta miljöfrågan. Här på Alnarp har vi ett engagemang, Alnarp för klimatet. Genom workshops och deltagande i fredagsdemonstrationerna som hålls världen runt vill de bidra… Fortsätt läsa Alnarp för klimatet!

Engagera dig!

Publicerat den

Godmorgon! Funderar du på hur studentlivet ser ut på campus Alnarp? Har du kanske hört om alla festligheter i Lund och funderar på vad som finns i Alnarp? Det ska jag svara på nu! Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp är ett litet campus men med engagemang och samarbete skapar vi allt från sittningar till hantverksutskott och… Fortsätt läsa Engagera dig!

Lägesrapport

Publicerat den

Hej på er! Här kommer en liten lägesrapport och ett kort instick om skola/studentliv och andra roligheter. Tentamen i GIS är skriven och vi har gått in i det sista momentet av kursen Planeringens grunder. I den här delen ska vi öva oss i att skriva vetenskaplig och analysera i GIS, detta ska sedan bli… Fortsätt läsa Lägesrapport

Sista november

Publicerat den

Hej på er! Imorgon är det advent och en kan återigen få dricka glögg och äta lussekatter i överflöd. Vad som också kommer med advent är skoluppgifter och mycket plugg. Därför har min lördag gått åt till just det. Som ni redan vet jobbar vi i programmet GIS. Här är min senaste skapelse. En analys… Fortsätt läsa Sista november