Energin på väg tillbaka…

…Efter ett mörkt november då vi fått lite sol äntligen och såna underbara vinterdagar som Jämtland kan bjuda på. Två härliga uteritter i förmiddags blev det och jag önskar jag kunde tagit kort, men fingrarna var kalla och stela 😉 En ridväg har i slutet utsikt över alla fjäll häromkring bakom alsensjön.

Jag är inne på sista VFU-veckan på plats då jag åker hem i helgen. Det känns både och. Det finns supermycket att lära sig här och så fina hästar att rida, men motivationen har varit kämpig när jag vet hur mycket teoretiskt plugg som väntar. Så det ger nog lite ro i själen med tid att ta tag i det ordentligt! Sedan är jag också taggad på vårterminen när vi ska ha träningshästar på skolan och fram mot våren tävla i både fyrgång, femgång, tölt och pass. Så som sagt så känns det både skönt och tråkigt, men jag ska få till att rida på Samba för Gummi i vår också så jag kan fortsätta lära mig mer!

Bara en termin kvar av hippologutbildningen sen, galet! Men är så glad att jag bestämde mig för att gå här, ryggsäcken proppad med massor av erfarenheter och lärdomar. Det är verkligen den ultimata platsen för en hästnörd 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *